Why They're Hot: Ian McKellen


Tavaksi ei tule postata mitään hyvännäköisiä miehiä/naisia viikottain, joten don't be alarmed. Tää nyt on vaan tällanen pikku huomautus, ettei keneltäkään jää sir Ian McKellenin mahtava Hobbit-blogi lukematta! Mies päivittelee sitä huomattavan uskollisesti filmatessaan Peter Jacksonin kanssa uusinta Tolkien-filmatisointia. Mukana on jopa kuva tai kaksi. Kirjoituksista todella välittyy McKellenin into elokuvantekoa ja Gandalfia kohtaan.

Tältä herralta ei puutu myöskään huumorintajua. Jokunen viikko sitten kulutin kokonaisen päivän (tai sitten se oli kokonainen viikonloppu) ja nauroin itseni kipeäksi katsellessani Youtubesta ennennäkemättömiä LOTR Behind the Scenes-videoita, joita joku ystävällinen sielu oli sinne anteliaasti ladannut. Videoiden perusteella kyseisellä elokuvatiimillä oli kyllä kaikki kohdallaan. Tuskin tullaan näkemään yhtä innostunutta ja hauskaa tiimiä pitkään aikaan. Videoista löytyy myös jokunen hauska McKellen-klippi. Esimerkiksi tässä klipissä herra pohtii Gandalfin hiusten salaisuutta. On se kyllä aika mysteeri, miten tuossa tohinassa hiukset, parta ja kaikki onnistuu pysymään puhtaan valkeina. Kuka ne pesee? Mysteeri on myös näiden videoiden alkuperä... En ole vieläkään varma, mistä versioista ne löytyvät, mutta kuulemma niiden pitäisi olla mukana tulevassa superhienossa mikälie-bluray-LOTR-boksissa, jossa on täyspitkät versiot elokuvista ja kaikkea muuta hienoa örkkien jalkahiestä Klonkun salaisuuksiin. Tässä vaiheessa sopii myös kysyä miks mulla ei ole mitään laitteita jotka toistais bluray-levyjä?! Äh.

Mutta takaisin asiaan. Brittein saarilla aateloitu sir McKellen tunnetaan hauskojen kommenttiensa lisäksi kasvissyöjänä ja huomattavana homojen oikeuksien puolustajana. Ilmeisesti mies pitää myös valokuvaamisesta, sillä hänellä on oma Flickr-sivu, josta löytyy kaikkea mielenkiintoista. Ei ole mies jäänyt kehityksen kelkasta, sen voin sanoa! Kaikki kunnia hänelle ja onnea Hobitin kanssa.


"I was always making good suggestions… not just to Peter, but to the world in general, but nobody pays any regard to what I say."
- Sir Ian McKellen

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.