Selviytyjät: Heroes vs Villains

SELVIYTYJÄT
Mtv3:lla lauantaisin klo: 21.00
Ohjelman kotisivu

Salaisen paheeni aika koittaa taas. Selviytyjät, mitä tekisin ilman teitä!! Tätä kammottavaa tosi-tv:tä on tullut seurattua ensimmäisestä kaudesta lähtien ja saan vieläkin kylmiä väreitä alkutunnarista! Sitoutumisestani kertoo jotain jo se, että etsiessäni infoa tätä postausta varten jumituin katsomaan tätä videota puoleksi tunniksi. Ei saa tuomita. En voi sille mitään, mutta sarja on yksinkertaisesti koukuttava. Kai tällä tv-roskan aikakaudella on lupa nauttia edes jostain kamalasta?



Sarjan tekijät ovat tehneet aina verrattain hyvää työtä mielenkiintoisten tyyppien valitsemisessa viidakkoon kärvistelemään ja tappelemaan, ja tällä kaudella mukana on koko Selviytyjät-kerma. Pelaajat on jaettu hyvis- ja pahistiimeihin pelitavan mukaan. Epäilemättä jaksoja myös leikkaillaan tukemaan tätä jakoa. Hyvänä esimerkkinä ensimmäisessä jaksossa nähty rintsikkatemppu.

Kahta kertaa ei tarvitse kysyä kumpaa joukkuetta kannustan. Pahiksissa ovat mukana aina mainio Russell, swagger Rob ja kiero Parvati, mutta kun Heroes-joukkueeseen valikoituivat muutamat kaikkien aikojen Selviytyjät-lempparini Amanda, JT, James, Cirie ja Sugar, niin peli oli selvä. Yleensä kausien ensimmäiset jaksot ovat olleet tylsää seurattavaa, kun pelaajista ei vielä tiedä tarpeeksi valitakseen lempparinsa, mutta nyt jännitys on huipussaan heti alusta lähtien. Älkää äänestäkö JT:tä pois, ettehän! Antakaa Amandan olla! Sugar voittaa! Aah. Afghdfa.

Saas nähdä miten suomalaisen version käy. Sitä aletaan kuvaamaan piakkoin Malesiassa.


Jos tykkäät: Kieroilusta, rannoista, vähäpukeisista ihmisistä, eepisestä tosi-tv:stä.

Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.