Johnnyn uudet vaatteet


The Lone Ranger (2013)
Supertuottaja Jerry Bruckheimer twiittaili ensimmäisen kuvan The Lone Ranger -elokuvastaan, jota tähdittävät Johnny Depp ja Armie Hammer. Länkkärin ohjaa Pirates of the Caribbean -elokuvat taiteillut Gore Verbinski. Kyseessä on vuonna 2013 valmistuva elokuvaversio vanhasta amerikkalaisen radio- ja tv-sarjasta, The Lone Ranger, jossa Dan Reid (Hammer) ja hänen intiaanikumppaninsa Tonto (Depp) seikkailevat Villissä Lännessä. Kuullostaa mahtavalta! Villi länsi, Depp, Hammer ja mukana on myös Helena Bonham-Carter ja -- Hetkinen. Intiaanikumppani? Mistäs lähtien Depp on ollut intiaani? Kysyn vaan! Alkuperäisessä sarjassa Tonton näyttelijä oli myös valkoinen, mutta se oli joskus 50-luvulla. Eikö Amerikasta tosiaan löytynyt yhtään alkuperäisasukasta näyttelemään roolia? Herranjestas, Hollywood ja Disney. Nyt eletään vuotta 2012.

“I guess I have some Native American somewhere down the line. My great grandmother was quite a bit of Native American, she grew up Cherokee or maybe Creek Indian. Makes sense in terms of coming from Kentucky, which is rife with Cherokee and Creek.”

- Johnny DeppDark Shadows (2012)
Uusia kuvia saatiin myös elokuvasta Dark Shadows, josta kertoilin jo vähän täällä. Burtonin elokuva näyttää hienolta ainakin kuvamateriaalin perusteella. Kunpa kehiin saataisiin pian myös traileri, sillä elokuvan pitäisi ilmestyä jo toukokuussa. Totta puhuen en malta odottaa jonkinlaista liikkuvaa kuvaa, niin mehukkaalta elokuva vaikuttaa jo nyt. Upeat lavasteet ja puvustukset. Mukana on myös vanha kunnon Elfman. Burtonin olisi hyvä panna parastaan, sillä en ole vieläkään toipunut siitä pettymyksestä, joka myös Liisa Ihmemaassa -nimellä tunnetaan. Michelle Pfeiffer, luotan sinuun! Tee tästä elokuvasta ihmeellinen.

Posted in , , , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.