Suuria odotuksia (2011)


SUURIA ODOTUKSIA
Alkaa tänään! Ykkösellä tiistaisin klo: 21.00
traileri & ohjelman kotisivu

Downton Abbey päättyi, samoin teki Kolea talo, mutta pukudraaman ystävien ilo ei lopu tähän, sillä Charles Dickensin juhlavuosi jatkuu Ylellä hienoissa merkeissä. BBC:n uusin filmatisointi herran romaanista Suuria odotuksia (1861) nähdään kiitettävän pian, Briteissä se näytettiin vasta joulun aikaan. Tarina kertoo köyhästä Pip-nimisestä pojasta, joka saa yllättäen suuren perinnön. Seuraa muutama Dickensin vakiokäänne ja tarina on valmis. Kirja ei missään nimessä lukeudu Dickens-suosikkeihini, mutta ehkäpä se toimii tv-sarjana paremmin.


Mukana on muutama vanha tuttu: Gillian Anderson, joka teki loistavan roolin Koleassa talossa tekee paluun hupsuna neiti Havishamina ja Game of Thrones -sarjasta tuttu Harry Lloyd nähdään myös pienessä roolissa. Harry on muuten Dickensin kaukainen sukulainen! Lapsenlapsenlapsenlapsi tai jotain sinne päin. Jännää joka tapauksessa. Itse kirja ei ollut niin jännä että voisin varauksetta suositella sitä, mutta uskon että tv-sarja on katsomisen arvoinen. Saa nähdä millainen tuleva elokuva on.

"He is to live as a young fellow of great expectations."

Posted in , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Suuria odotuksia (2011)

  1. Mä rakastan BBC:tä ja brittiläisiä tuotantofirmoja, jotka tuottavat näitä loistavia sarjoja. Quality over quantity!

    VastaaPoista
  2. Ihan totta! Mieluummin muutama huolellisesti tehty jakso kuin sata huonosti kasattua tekelettä venytetyllä juonella. Toivottavasti BBC jatkaa samaan malliin ja saadaan loputkin Dickensit telkkariin.

    VastaaPoista

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.