Prometheus (2012): David 8-mainos


Tähän asti olen huolestuneena seurannut sivusta kasvavaa Prometheus-kuumetta. Ensi-ilta lähenee, eikä kukaan enää malta odottaa Ridley Scottin uusinta elokuvaa. Sen on pakko olla hyvä. Traileri lupaa mahtavan elokuvakokemuksen, mutta varmasti myös ahdistavia hetkiä on tulossa. En edes halua tietää, mitä Noomi Rapacen hahmolle on tapahtumassa yhdessä trailerin kohtauksista. "Tätä leffaa en välttämättä halua kokea teattereissa", ajattelin. Mutta pakko myöntää, leffan markkinointi on nerokasta. Ensinnäkin traileri oli ihan huikea ja nyt ulos pukkaa leffassa nähtävän Weyland-yhtiön feikkimainoksia, jotka näyttävät realistisilta. Uusimpana nähdään kammottava David 8-mainos. David 8 on pelottavan inhimillinen androidi, jota esittää Michael Fassbender. Jossain vaiheessa ei edes tiedetty, että hänen esittämänsä hahmo ei ollut ihminen.


"I understand human emotions, although I do not feel them myself. " - David 8

Kammottava, niin kammottava, mutta silti niin kiehtova. David 8 näyttää ihmiseltä, mutta liikaa. Hän on liian täydellinen. Fassbender esittää robottia, joka esittää ihmistä, mutta ei mene ihmisestä. Davidissä on vain jotain luonnotonta. Alkaa tuntua siltä, että ehkä tällainen roolisuoritus täytyy nähdä isolta valkokankaalta, oli se sitten kuinka pelottava tahansa.

Onkohan nimi David jonkinlainen kunniaosoitus Artificial Intelligencen pikkupoika-androidi Davidille? Katso myös! Total Film: David-kampanjan herättämät 15 kysymystä

Posted in , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.