Tarantinon Django Unchained (2012)

Vuoden odotetuimpiin elokuviin lukeutuva Django Unchained kertoo orjan (Jamie Foxx) muutoksesta palkkionmetsästäjäksi matkallaan pelastaakseen vaimonsa. Saksalainen palkkionmetsästäjä eli Christoph Waltz toimii päähenkilön mentorina, epäilemättä kylmäverisenä sellaisena. Neidonpelastus on ideana jo vanhanaikainen, mutta Tarantinolla on epäilemättä ässä hihassaan. Vielä kun muistetaan että ohjaaja on älytön Sergio Leone-fani, niin eiköhän tästä ihan kelvollinen western-soppa saada.

Verivihollisen rooli on annettu yllättäen Leonardo DiCapriolle, joka esittää mielipuolta plantaasinomistajaa, Calvin Candieta. Kuvista päätellen hänen aseensa on... vasara? Näyttävä valinta, jos ei muuta. Jännää nähdä DiCaprio tällaisessa osassa, mutta uskon että hän suoriutuu siitä kunnialla. Kun Tarantino on kyseessä, niin näppäristä vuorosanoista ei ainakaan ole puutetta.

Will Smithin fanina harmittaa että mies kieltäytyi pääosasta, koska pelkäsi käsikirjoituksen herättävän ei-toivottua keskustelua. Orjat ovat Amerikassa yhä kiistanalainen puheenaihe. Myös Joseph Gordon-Levitt joutui jättämään leikin kesken kiireiden takia. Näyttelijänvaihdoksista huolimatta odotan innolla. Jo pelkän soundtrackin takia.

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.