Moonrise Kingdom -animaatiot


Milloin, oi milloin tulee tämä elokuva Suomeen? Wes Andersonin tuleva elokuva Moonrise Kingdom antaa odotuttaa itseään. Suomen ensi-iltaa en ole löytänyt edes koirien ja kissojen kanssa. Ruotsin julkaisupäivä oli jo 6. kesäkuuta... taas on asiat naapurissa paremmin!! Lyhyesti sanottuna nätti elokuva kertoo ensirakkaudesta: 12-vuotiaat Suzy ja Sam rakastuvat ja karkaavat yhdessä, mikä aiheuttaa tietysti järkytystä vanhemmissa osapuolissa.


Onneksi elokuvaan liittyvistä lyhyistä animaatiosta voi nauttia näkemättä varsinaista elokuvaa. Pätkän voi katsoa vaikka Entertainment Weeklyn sivuilta. Kyseessä on lyhytelokuva, jossa nähdään elokuvan päähenkilön Suzyn kuvitteellisten kirjankansien inspiroimia animaatioita. Kirjat ovat muuten kaikki kirjastosta pöllittyjä! Suzy ei ole ainoa kirjoja voihkinut kakara, Wes Anderson on itse myöntänyt harrastaneensa samaa.


Nyt vaan kaikki toivomaan että elokuva saadaan Suomeen vielä tämän kesän aikana. Leffa kun vaikuttaa täydelliseltä kesäkatsomiselta. Edit: Eipä mennyt näin, ensi-ilta 14.9.

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.