1 näyttelijä - 3 elokuvaa: Juno Temple


JUNO TEMPLE (imdb)
"I think lingerie is a really powerful thing for a woman… underneath, it makes me feel like a woman and I love being a woman. I think you should secretly indulge in that every day."


Keijukaisprinsessa, joka ratsastaa tällä hetkellä korkealla indie-elokuvien aallolla. Juno Temple on uusi Ellen Page paitsi parempi. Sotkuisen kihara tukka ja pyöreä naama ovat aiheuttaneet ainakin minussa pienen girl crushin alkeet, uskokaa tai älkää. Juno on ihana ihana ihana ihana. Ja Taitava. Hänet on aika usein nähty isojen leffojen sivurooleissa (viimeisimpänä Dark Knight Rises), mutta parasta työtä hän tekee pienempien elokuvien pääosissa. Tulevaisuudessa hänet tullaan näkemään Angelina Jolien kanssa elokuvassa Maleficent, ihmissusielokuvasssa (ehkä??) Jack & Diane sekä monissa monissa muissa. Tässä postauksessa mainitsematta jää Glorious 39, joka on katsomisen arvoinen sekin.


ATONEMENT (2007)
Ah Atonement. Tai Sovitus. Ihan miten vaan. Tästä elokuvasta voisi puhua monta tuntia ja niin edelleen, koska Joe Wright, maailman kaunein elokuva, pukudraama, Keira, James, englantilainen puutarha, toinen maailmansota, loistava soundtrack ja niin edelleen ja niin edelleen. Myönnetään että Junon rooli ei ole mikään maailmaa mullistava, mutta se oli ensimmäinen, jossa hänet huomasin. Viaton lolita, joka vihastuttaa ja ihastuttaa. Toisin kuin Brionyn tapauksessa, Lolaa näytteli koko elokuvan ajan Juno. Hän onnistuu täydellisesti nuorena ja vanhempana Lolana. Lisää tästä elokuvasta joskus toiste, voisin ylistää sitä loppuelämäni.


CRACKS (2009)
Elokuva (suomeksi Viattomuuden uhrit) kertoo tyttöjen sisäoppilaitoksen uimahyppytiimistä ja salaisuuksista. Kaikki tytöt rakastavat vapaamielistä ja inspiroivaa Miss G:tä (Eva Green), opettajaa, jolla on aina uusia jännittäviä tarinoita kerrottavana. Tyttöjen välinen hierarkia kuitenkin särkyy, kun uusi ja ihastuttava espanjalainen tyttö saapuu kouluun. Jo trailerista pääsee elokuvan tunnelmaan, mutta sitä ei kannata katsoa kokonaan, jos haluaa välttää spoilereita. Elokuva on parhaimmillaan ilman niitä. Juno on upea, Eva Green on upea, upeaa draamaa... Upea elokuva, joka jäi mieleen pitkäksi aikaa ja muutti mielipiteeni Eva Greenistä. Tyttöjen yöllinen juhannusjuhla oli ehkä lempikohtaukseni.

DIRTY GIRL (2011)
(Traileri.) Tämän katsoin tänään ja päädyin kirjoittamaan tällaisen Juno-ylistyksen. Kuvista ja elokuvan lähtöasetelmista huolimatta Dirty Girl ei ole oikeastaan high school -elokuva vaan kasvutarina. Tarina keskittyy enemmän perheongelmiin ja oman itsen löytämiseen kuin Prom Queenin valintaan. Mukana on myös Milla Jovovich. Ja miesstrippari. Sitä ei sovi unohtaa. Jos tykkäät 80-luvun musiikista, niin tämä on ehdottomasti nähtävä. Junon naama sopii hyvin nuorisoelokuviin ja tämä on sieltä vahvemmasta päästä, mutta silti toivon että hän ei jämähdä teinirooleihin vaan jatkaa erilaisten roolien kokeilua.

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.