Seeking a Friend for the End of the World (2012)


SEEKING A FRIEND FOR THE END OF THE WORLD
Ohjaus: Lorene Scafaria
Ilmestymisvuosi: 2011
Pääosissa: Steve Carell, Keira Knightley

IMDB & traileri

Kun vaimo jätttää, se voi tuntua maailmanlopulta. Tällä kertaa ihan kirjaimellisesti. Komeetta uhkaa tuhota maapallon alle kuukaudessa ja Dodge (Steve Carell) huomaa olevansa yksin. Päiviä ennen kuin kaikki pamahtaa kohtalo järjestää Dodgen ja Pennyn (Keira Knightley) tapaamisen. Penny on pilveä polttava viinylien keräilijä, joka myöhästyi maailman viimeiseltä lennolta Atlantin yli. Yhdessä he lähtevät pakoon väkivaltaista kapinointia ja löytävät itsensä tien päältä. Mukana on myös maailman söpöin koira.


Elokuvan tekijöille tiedoksi: Älkää enää palkatko Steve Carellia romanttisiin komedioihin. Ihan totta. Komediaosuudet menevät kuin vettä vaan, mutta sitten kun olisi aika ruveta vääntämään auki vesihanoja... Ei, ei tunnu niin missään, koska olettaa että mies vetää yhä jotain hassua roolia ja kohta tulee se hauska repliikki, joka muuntaa koko tilanteen. Yllättäen Keira on tällä kertaa se luontevampi osapuoli, joka onnistui olemaan sympaattinen ja hauska. Koira oli loistava.

Kaikki alkaa hyvin lupaavasti, mutta elokuvan puolessavälissä homma hajoaa käsiin. Maailmanlopun tunnelmia oli mielenkiintoista seurata, Dodgen rakkauselämää ei niinkään. Koiraa olisin voinut katsella vaikka kuinka pitkään. Elokuvan tyyli on hauska sekoitus mustaa huumoria ja draamaa, mutta väliin oli tungettu liian monta syvällistä keskustelua. Olisin pitänyt elokuvasta enemmän, jos Dodge ja Penny olisivat pysyneet vain ystävinä,m tta eihän se niin mene... Vaikka elokuvan nimi on Seeking a Friend for the End of the World!Jos tykkäät:Steve Carellista, vinyylilevyistä ja huuliharpuista. Koirasta.

Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.