Mockingbird Lane (2012)


MOCKINGBIRD LANE
Pelkkä pilotti, mutta jäi kyllä mieleen. Sarjoista Dead Like Me ja Pushing Daisies tunnettu Bryan Fuller kehitti vanhasta The Munsters -klassikosta omanlaisensa version täksi Halloweeniksi. Tällä hetkellä näyttää valitettavasti siltä, että kokonaista kautta ei tulla näkemään, mutta mustasta huumorista nauttivien The Nightmare Before Christmas ja The Addams Family -fanien kannattaa ehdottomasti vilkaista ohjelman (tähän mennessä) ainoaa jaksoa eli pilottia. Vanhaan Munsterit-sarjaan en sitä osaa tai halua verrata.

Kummalliseen perheeseen eli Munstereihin kuuluvat isä (sydän paskana), äiti (viihtyy katossa), Marilyn (perus), Eddie (ihmissusi) ja isoisä eli hillitön Eddie Izzard vampyyrina. Kun he muuttavat naapurustoon, vaikeuksia on epäilemättä tiedossa. Vaikka tietokonetehosteet, keskinkertaiset sellaiset, vievät aivan liian ison osan jaksosta, olisi sarjassa selvästi potentiaalia enempään. Harmi jos sitä ei jatketa. Olisi ollut niin kiva nähdä lisää Bryan Fullerin tuotantoa, vaikka tässä ei Lee Pacea nähdäkään.

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Mockingbird Lane (2012)

  1. Joo, se on tosi surku ettei NBC uskaltanut sitoutua tähän pidemmän päälle... ja kun veilä näkee millasta sontaa tuolla rapakon takana sitten päästetään eetteriin .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Luulis että jollekin Izzardille on aina tilausta, mut ei.

      Poista

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.