Movie Monday #17 - Rakastaa, ei rakasta..


Movie Mondayn kysymys tällä viikolla kuului: Kuka näyttelijä ärsytti ennen mutta jokin roolisuoritus muutti mielipidettä? Piti ihan miettiä ja vieläkin tuntuu että on olemassa joku naisnäyttelijä, josta en ennen pitänyt mutta nyt tykkään, syystä tai toisesta. Nimi tai naama ei kuitenkaan putkahtanut mieleen, joten vastataan nyt näin: Tom Cruise. Ennen en voinut sietää, mutta elokuvassa Interview with the Vampire (1994) pidin paljonkin. Ehkä syynä oli roolihahmo Lestat, häikäilemätön ja manipuloiva vampyyri, jolla oli karismaa vaikka muille jakaa. Cruise teki kelpo roolisuorituksen ja Lestat oli juuri sellainen kuin pitikin. Yllätyin siitä miten paljon tykkäsin. Itse elokuva oli välillä vähän niin ja näin, mutta Lestat oli elokuvan parhaita puolia.

Mutta ei mennä nyt liian pitkälle! En oikeastaan tykkää miehestä missään muussa elokuvassa... No, jos nyt ei lasketa Tropic Thunderia (2008). Jokin Tompassa vaan ärsyttää. Yliarvostettu ja liian... pökkelö. Toivoisin että mies tekisi enemmän heittäytymistä vaativia rooleja ja jättäisi ne iänikuiset sankarinhommat uusille tulokkaille.


“Evil is a point of view. God kills indiscriminately and so shall we. For no creatures under God are as we are, none so like him as ourselves.”

Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Movie Monday #17 - Rakastaa, ei rakasta..

  1. Haha, mulla on ihan toisinpäin - rakasin Top Gunia ja Tomppaa ala-asteella, yläasteellakin Mission Impossiblet ja muut sykähdytti (taikoskanenyttulikaan). Sittemmin mieheltä on hävinnyt kaikki terä silmissäni. Lähinnä ällöttää.

    VastaaPoista
  2. Ihan totta, nykyään miehestä ei löydy kyllä minkäänlaista hohtoa. Ei taida herra kuulua siihen joukkoon näyttelijöitä jotka vanhemmiten alkavat hehkua karismaa.

    VastaaPoista

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.