Kolme miestä ja tyttö (New Girl)


NEW GIRL (2011-)
Pääosissa: Zooey Deschanel
Kanava: Fox
IMDB

Uuden sitcom-sarjan ensimmäinen osa keräsi paljon katsojia Amerikassa ja ilmeisesti päihitti peräti Gleen uuden kauden avausjakson katsojaluvuissa, joten pitihän se vilkaista. Kaikesta päätellen tv-sarja nojaa vahvasti Zooey Deschanelin viehätysvoimaan. Päärooli oli selvästi kirjoitettu Deschanel mielessä. Neito vetää aika samankaltaista roolia kuin ihanassa komediassa (500) Days of Summer (2009) enkä mitään huippusuoritusta näyttelemispuolelta odottanutkaan, mutta olihan se silti ihan miellyttävä yllätys että Deschanel oli oikeastaan aika hauska. Välillä yritettiin liikaa, mutta siinä nörttimäisessä vetovoimassa on vaan sitä jotain. Söpöhän se on, ei voi mitään. Niin ja haluun sen hiukset.

Juoni on sitcomien tapaan aika yksinkertainen: nörtti tyttö muuttaa asumaan kolmen miehen kanssa samaan kämppään ja sitten ihmetellään niitä hassunhauskoja eroja miesten ja naisten välillä. Onpas hassua. Kämppiksistä löytyy vasta dumpattu baarimikko, pelottavahko kovaääninen valmentaja ja epätoivoinen naistennaurattaja. Jess (Deschanel) tuntuu ystävystyvän miesten kanssa ehkä juuri omalaatuisuutensa takia. Ensimmäisessä jaksossa Jessin satunnainen lauleskelu vielä hymyilytti mutta siitä voi nopeasti tulla vanha vitsi. Toivon ihan sarjan kannalta että päähenkilöt pysyvät pelkästään ystävinä eikä lähdetä sille romanttiselle tielle, mutta näkeehän sen nyt sokeakin että kauheata suhdedraamaa tästä vielä väännetään. Ei nyt vielä alussa mut sitten joskus tulee varmaan niitä "tummasävyisempiä" jaksoja.


Kliseistä huolimatta eka jakso oli ihan mukavaa seurattavaa. Parasta oli ehdottomasti Douchebag Jar™, jota varmaan tullaan näkemään vielä tulevaisuudessa. Jos millään tapaa tykkää Zooey Deschanelista niin kannattaa katsoa.

Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Kolme miestä ja tyttö (New Girl)

  1. Kiitos vinkistä! Olen lukenut viime aikoina aika rankkoja kirjoja ja katsonut rankkoja leffoja, niin kaipaisin juuri nyt jotain tämän tyylistä!

    VastaaPoista

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.