Hyvää syntymäpäivää, Tom!


Paitsi että se oli eilen. Suuret onnittelut lähtevät Lontoon suuntaan joka tapauksessa. 31-vuotiasta brittinäyttelijää Tom Hiddlestonia tullaan näkemään suuret määrät tulevaisuudessa, siitä voi olla varma. Todellisen läpimurtonsa mies viimeisteli viime vuonna Lokin roolillaan Thor-sarjakuvan filmatisoinnissa. Toukokuussa ilkikurinen jumala tekee paluun valkokankaalle eräässä pienimuotoisessa elokuvassa nimeltään Avengers. Ehkä olette kuulleet. Pian Tomia voi ihastella myös tulevissa Henry IV tv-elokuvissa. Empiren mukaan hän tulee myös korvaamaan Fassbenderin Jim Jarmuschin Only Lovers Left Alive-vampyyrileffassa. Jos aiemmat roolit elokuvista War Horse ja Midnight in Paris ovat jääneet näkemättä, kannattaa ottaa niistä selvää.


Miksi Hiddlestonista kannattaa tykätä? Näyttelijäntaitojensa lisäksi mies tuntuu olevan aika reilu tyyppi. Twitterissään miekkonen vastailee fanien viesteihin harvinaisen ahkerasti eikä ota itseään liian vakavasti. Mikä parasta, mies taitaa itse olla aika ihastunut rooliinsa Lokina. Vaikka Thorista on jo muutama kuukausi ja Avengersiin vielä aika pitkä aika, hän jaksaa vauhkota Lokista Twitterissä ja haastatteluissa. Eikä se vaikuta miltään markkinointikikalta. Hiddleston on vilpittömästi onnensa kukkuloilla roolistaan. Mahtavaa että joku jaksaa olla niin innostunut.


“I did get to throw Tony Stark through a window — which you can see in trailers — all I can tell you is he deserved it. He’s got a sharp tongue, that Tony Stark.”
- Tom Hiddleston

Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.