Launtai, sunnuntai ja maanantai

Viikonloppu näyttää sääennustusten valossa hyiseltä, mutta onneksi tv:stä tulee jotain hyvää eikä sisällä murjottaminen enää tunnu niin pahalta.


Pilvilinna joka romahti osa 1/2 (2009)
LA Sub Klo: 21.00

Sub tv jatkaa Millenium-elokuvien sarjan näyttämistä lauantai-illoissa, mikä sopii minulle paremmin kuin hyvin. Sarjan ensimmäinen kirja oli liian tylsä luettavaksi, mutta Lisbeth hahmona kiehtoo, joten olen tyytyväinen päästessäni tutustumaan häneen vähän paremmin. Noomi Rapace on loistava näyttelijä ja Lisbeth kovin ikinä. Tässä osassa salajuoni uhkaa passittaa hänet mielisairaalaan loppuiäkseen - pystyvätkö Lisbethin ystävät estämään sen toteutumisen?


The Fountain (2006)
SU Nelonen Klo: 00.25

Vähän sekava mutta luvattoman kaunis ja ihmeellinen The Fountain on katsomisen arvoinen. Juonen osalta liikutaan menneisyydessä ja tulevaisuudessa. Nykyisyys ja tarinat kietoutuvat toisiinsa mielenkiintoisella tavalla. Rachel Weisz ja Hugh Jackman esittävät rakastavaisia ihanalla kemialla varustettuina. Jos se ei olisi tarpeeksi niin yksinään elokuvan soundtrack pystyy ajamaan kyynelten partaalle.
Burn After Reading (2008)
SU Nelonen Klo: 21.00

Ethan ja Joel Coenin mahtava mustaa huumoria tihkuva elokuva sekaannuksista. Sotku seuraa toistaan ja yllättäviltä käänteiltä ei vältytä. Leffan parasta antia on ehdottomasti Brad Pittin tyhjäpäinen kuntosaliohjaaja, mutta muut eivät juuri kalpene rinnalla. Nerokasta dialogia ja älyttömiä juttuja, sen paremmin en osaa tiivistää.


Darjeeling Limited (2007)
MA Sub Klo: 21.00

Värikäs, värikäs, erittäin värikäs. Omaperäinen tavalla jonka vain Wes Anderson osaa. Ongelmaiset veljekset (Owen Wilson, Adrien Brody ja Jason Schwartzmann) päättävät löytää sisimpänsä ja toisensa junamatkalla halki Intian. Elokuvissa mikään ei ole niin yksinkertaista miltä näyttää, joten matkassa on tietysti mutka jos toinenkin. Andersonin luottonäyttelijä Bill Murray nähdään myös. Jos Intian maisemat kiinnostavat, niin katsokaa ihmeessä!

Andersonin ystäville (ja muillekin) tiedoksi että mieheltä nähdään tänä vuonna uusi elokuva, Moonrise Kingdom, joka näyttää tutun... keltaiselta.

Posted in , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.