Keitä julkkiksia seurata Twitterissä? - osa 1


Sen kunniaksi, että Biebs saavutti uskomattomat (todellakin) 40 miljoonaa seuraajaa Twitterissä, esittelen joukon ihmisiä, joita teidän kannattaa seurata hänen sijastaan. Ainakin itselleni oli alkuun vaikea löytää ne tyypit, jotka tekevät Twitterin seuraamisesta sen arvoista, sillä kovin moni ystävistäni ei käytä palvelua ja turhan helposti erehtyy seuraamaan niitä julkkiksia, joiden päivitykset ovat joko turhanpäiväisiä "i love u guys" x4543 tai pelkkiä iänikuisia retwiittauksia.

Hyvän jullkkis-twitterin kriteerejä ovat itselläni ainakin seuraavat: Tekstistä näkee heti että kirjoittamista ei hoida esim. tähden sihteeri eli omaperäisyys on hyvä juttu, kuvat on aina plussaa, ei liikaa retwiittauksia hukkuvien sarvikuonojen puolesta (ei mikään huono idea levittää tietoa miljoonien seuraajien avulla mutta liika on aina liikaa) ja Twitterin kautta pääsee näkemään kulissien taakse! Kaikkein parasta Twitterissä on tietysti, jos pääsee todistamaan kahden seuraamansa julkkiksen sananvaihtoa.

Jos tykkäät... Game of Thronesista:
Finn Jones : "I don't care what the neighbours say, sun is setting through my window and I'm going to play this Daft Punk album to the limit! THE LIMIT." (13 May)

Sarjassa ritari Loras Tyrelliä näyttelevä mussukka päivittää siedettävän tiuhaan tahtiin ja twiitit ovat oikean velikullan kynästä lähtöisiä. Usein mukana myös vierailevia tähtiä kuten samassa sarjassa Brienneä näyttelevä Gwendoline Christie sekä muita tutut kasvot...Lena Headey : "Who just had the best time on Sesame Street .... Uh huh .. Oh yeah.. Best gig of my days so far .." (4 Jun)

Paremmin Cerseinä tunnettuna Lena Headey ei aina tunnu tietävän miten Twitter toimii, mutta twiitit ovat sitäkin hauskempia. Välillä jutut ovat aika lyhyitä, mutta parasta tähän asti on ollut seurata Lenan Breaking Bad -kiihkoilua. Mukana myös paljon kuvia.


Jos taas vannoo Westerosin laillisen kruununperijän nimeen, niin kannattaa suunnata Team Dragonstonen suuntaan. Carice van Houten (Melisandre) ja Liam Cunningham (Davos) twiittailevat toisilleen kuten kunnon liittolaisten sopiikin. Välillä Carice postailee hollaniksi, mutta aivan yhtä ymmärtämättömiä ovat kummalliset videonpätkät.

Muita Game of Thrones -tähtiä Twitterissä ovat esim. Michelle Fairley (Catelyn), Gethin Anthony (Gendry), John Bradley (Sam), Maisie Williams (Arya) ja Sophie Turner (Sansa). Erikoishuomautuksena mainittakoon että Rickonin näyttelijä Art Packinson on postannut älyttömän söpöjä kuvia uudesta koiranpennustaan. Nuorten näyttelijöiden tilien seuraaminen on aina vaan vähän kaksipiippuinen juttu. Ei ikinä tiedä mitä sieltä seuraavaksi tulee.

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.