Movie Monday #11 - Ärsyttävin elokuvahahmo

Viikon haaste oli tällä kertaa älyn helppo! Olin nimittäin miettinyt tätä jo etukäteen.


Turhimman, tylsimmän, epäkiinnostavimman, ärsyttävimmän, masentavimman ja pöljimmän elokuvahahmon pysti menee ehdottomasti Pirates of the Caribbean -elokuvasarjan "Bootstrap" Bill Turnerille. Kävelevä kasa merilevää, jota kohtaan pitäisi tarinan mukaan herua myötätuntoa. Huonompi juttu vaan että homehtuneen ukkelin takia kolmas osa päättyy suhteellisen epämääräisesti ja mukaan vedetään kaikkea muuta hölmöä turskaa. KETÄ KIINNOSTAA. Ei yhtikäs ketään. Niin ja kenen sokean mukaan Will ja Bill Turner muka näyttävät toisiltaan?

Kyseinen limanuljaska vetää muuten joutuisan merirosvoelokuvan kölin alle. Parituntinen elokuva tuntuu venyvän vähintään neljään tuntiin joka kerta kun pylly-Turner ilmestyy ruudulle. Aina kun tulee katsottua elokuvasarjan toista tai kolmatta osaa niin kaukosäädin suorastaan lentää käteen miehen kohtausten aikana ja seuraavaan kohtaukseen skipataan noin valonnopeudella. Voin suositella toimenpidettä erittäin lämpimästi. Parantaa elokuvakokemusta huomattavasti.

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to Movie Monday #11 - Ärsyttävin elokuvahahmo

 1. Keh, erikoinen mutta oikeastaan aika hyvä valinta ;O)

  VastaaPoista
 2. Niimpä! Kun tarkemmin miettii koko tyypin olisi voinut suosiolla jättää pois eikä elokuva olisi siitä juuri kärsinyt. Juoni ehkä...

  VastaaPoista
 3. Olen kyllä ihan samaa mieltä. Masentavuuden perikuva koko elokuvassa... Elisabethin jälkeen :)

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä Elizabeth ei oo niin paha kun se on sentäs ilo silmälle, mutta tuota limatusta ei kärsi edes katsoa.

  VastaaPoista

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.