Avengers Assemble!!


Supersankarisensaatio Avengers (Kostajat) saapuu valkokankaalle joskus tuhannen vuoden päästä (itse asiassa toukokuussa 2012) mutta ensimmäinen virallinen traileri on jo täällä. Mikäs siinä, minulla ei ole mitään sarjakuvaelokuvien hypetystä vastaan. Marvel aikoo ilmeisesti kääriä kokoon jokaikisen pennin jonka elokuvasta mahdollisesti voi lypsää. Aikeissa on varmasti päästä Avatarin tasoisiin katsojalukuihin, mikä ei ole tuulesta temmattu ajatus kun ajattelee että Yhdysvalloissa moni on kasvanut Kostajien seikkailuja lukien. Tämän elokuvan myötä voi myös väittää että nyt jos koskaan eletään sarjakuvaelokuvien kulta-aikaa! Mahtavaa.


Huolimatta siitä että elokuvassa tullaan näkemään uusi Hulk, joka ei välttämättä pääse entisen tasolle, ja jo pelkästään Hawkeyen läsnäolo masentaa (ollaan rehellisiä, Hawkeye on ehkä yhtä suosittu kuin... Aquaman?) mutta alan olla innostunut. Trailerin perusteella vaikuttaa siltä että koominen puoli nojaa vahvasti Iron Manin sutkautuksiin, mutta toivottavasti myös Loki pääsee todistamaan olevansa se ilkikurinen jumala. Kyynisempi Kapteeni Amerikka ei ole enää pelkkä pari sinisiä silmiä vaan tuo toivon mukaan vähän särmää johtajan rooliinsa. Myös Thor joutunee punnitsemaan rooliaan, sillä Kostajien vihollisena on hänen veljensä. Saa nähdä paljonko verisiteet painavat tässä kohtaamisessa. Elokuva vaatii toimiakseen voimakkaan superhyvisten vastapainon ja uskon että Tom Hiddlestonilla on karismaa tarpeeksi varastaakseen show'n Kostajien porukalta, sillä eihän se käy laatuun että ykköspahis jää Kostajien varjoon.


Pojat, älkää antako Iron Manin varastaa show'ta!

"Joss Whedon has spent his entire career bringing unparalleled emotional intelligence to bear on high-concept premises; if anyone can make “Avengers” into something other than a C.G.I. traffic jam, he can."
- Alex Pappademas, The New York Times


Odotan. Odotan kovasti.

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Avengers Assemble!!

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.