Mirror Mirror (2012)


The Fall-elokuvan myötä suosioon nousseen ohjaajan, Tarsem Singh'n tulevasta elokuvasta Lumikki-elokuvasta (IMDB) on julkistettu uusia kuvia. Elokuva tulee ulos vasta ensi keväänä ja Tarsemin Immortals (ensi-ilta 11.11.11) ehtii tulla elokuvateattereihin ennen sitä. Tarinaa on muokattu ainakin sen verran että Lumikki (Lily Collins) kääpiöineen lähtee taisteluun vallan anastanutta Kuningatarta (Julia Roberts) vastaan. Odotan paljon, sillä Lumikki kuuluu suosikkeiheni ja Tarsem on taas tunnettu mahtavan visuaalisista elokuvistaan. Juoni ei kuitenkaan vakuuta vielä tässä vaiheessa eikä uusista kuvista ollut pelkkää hyvää sanottavaa...


+ puvustus vaikuttaa näyttävältä
- mutta vähän kornilta
+ ihanat lavasteet
- kääpiöt näyttävät siltä kuin olisivat suoraan jostain Eddie Murphyn uusimmasta
- Julia Roberts ääähh
+ Lumikin Björk-henkinen tanssiaspuku/häämekko(?)
+ miekkaileva Lumikki
- training montage?...
+ koivumetsä
+ upea tanssiaiskohtaus


Päärooleihin on löydetty verrattain uutta verta Robertsia lukuunottamatta. Lily Collins ainakin näyttää viattomalta prinsessalta, mutta onko hänessä mitään muuta jää nähtäväksi. Myöskään Armie Hammer ei voisi enempää prinssiltä näyttää. Hänestä tullaan lähipäivinä kuulemaan varmasti lisää, sillä hän on mukana Eastwoodin J. Edgar -elokuvassa, jonka ensi-ilta on marraskuussa. Trailerin perusteella mieheltä löytyy draaman tajua. Toivottavasti sitä nähdään myös Lumikissa. Muista mukana olevista näyttelijöistä Sean Bean tuntuu jatkavan tutulla tiellään, sillä hänet nähdään elokuvassa Kuninkaana, joka epäilemättä kuolee ennen elokuvan loppua. Taas.

Lisää kuvia

Posted in , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Mirror Mirror (2012)

  1. Katsoin juuri The Social Networkin, jossa oli Armie Hammer ja pidin hänestä kovasti. Hammer, Julia Roberts ja Sean Bean ovat tarpeeksi hyviä syitä leffan katsomiseen. Joten tää on pakko nähdä! :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on vielä The Social Network katsomatta, joten en osaa sanoa tyypistä mitään sen kummempaa mutta jännityksellä odotan.

    VastaaPoista

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.