The Three Musketeers (2011)


The Three Musketeers
Ohjaus: Paul W.S. Anderson
Ilmestymisvuosi: 2011
Pääosissa: Logan Lerman, Matthew Macfadyen & Milla Jovovich

IMDB & traileri

Elokuva oli pitkälti mitä traileri lupasi. Paljon miekkailua ja tohellusta. Meininkiä riitti ja puvustuksessa riitti katseltavaa. Etenkin päähineet olivat loisteliaita ja niitä olisi ilolla katsellut tarkemmin. Eri asia sitten oliko mikään historiallisessa valossa paikkansa pitävää. Pirates of the Caribbean -elokuvista oli lainattu tunnelma ja musiikki. Jos osaa jättää ennakkoluulonsa (ja järkensä) elokuvateatterin portaille niin elokuvasta voi ehkä nauttia.


Nuori Logan Lerman oli söpö ja sopiva valinta D'Artagnaniksi, vaikka intohimoa hänen ja kauniin kultakutrin, jonka nimeä en edes muista, välillä oli yhtä paljon kuin kasalla märkiä lehtiä. Orlando Bloom ja Milla Jovovich näyttivät upeilta, mutta muusta en sitten tiedä. Onneksi Bloomilla ei ollut yhtään enempää vuorosanoja, sillä hänen esiintymistään oli tuskallista seurata. Pahiksena nähty Christopher Waltz hoiti homman kotiin laadukkaaseen tapaansa.


Kaikesta toheltamisesta huolimatta elokuva oli hauska kokemus. Taistelukohtaukset eivät käyneet puuduttaviksi ja kaikki kolme muskettisoturia vaikuttivat symppiksiltä. Sanon "vaikuttivat", koska tarkemmin en tiedä. Niin vähän heitä näytettiin. Ärsyttäville sivuhahmoille oli varattu paljon enemmän vuorosanoja ja aikaa kameran edessä, mikä oli yksinkertaisesti väärin. Esimerkiksi typerän ja turhamaisen kuninkaan olisi voinut jättää kokonaan taka-alalle ja keskittyä sen sijaan itse musketööreihin. Törkeää näyttelijöiden haaskausta, sanoisin! Onneksi(!?) tämä epäkohta voidaan korjata tulevassa jatko-osassa. Veikkaisin että niitä tulee kaksi. 3D:nä tietenkin.


Jos tykkäät: Miekkailusta, ilmalaivoista, näyttävistä puvuista ja hatuista.

Posted in , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.