Glee huhuja ja spoilereita


Glee on parhaimmillaan huvittava ja kekseliäs tv-sarja täynnä nokkelia sutkautuksia. Pahimmillaan taas ärsyttävä teinisarja vailla jatkuvuutta niin henkilöiden luonteiden kuin juonenkin kannalta. Aikaisemmat juonenkäänteet vedetään alas viemäristä viimeistään siinä vaiheessa kun kyseisen hahmon elämään tarvitaan lisää draamaa. Viimeisimmällä eli kolmannella kaudella tätä on tapahtunut hävettävän paljon. Onneksi musiikkiesitykset ovat pysyneet tasaisen viihdyttävinä pienestä autotune-yliannostuksesta huolimatta. Nähdyt mash-upit ovat olleet vähintäänkin yhtä nerokkaita kuin aiempina kausina.


Fanien iloksi myös sivuhahmot ovat saaneet loistaa tällä kaudella eikä Rachel Berry ole ollut ainoa sooloja laulava kuoron jäsen. Eritoten Santana on noussut yhdeksi päähenkilöistä. Tätä kehitystä on ollut ilo seurata sillä suorasanainen cheerleader on ehkä sarjan yksi särmikkäimmistä hahmoista Suen lisäksi. Sue taas on ollut pettymys. Ehkä tekijät ovat ajatelleet että yhteen jaksoon ei mahdu kerralla kahta ilkeää moottoriturpaa. Myös Finn, Rachel ja Quinn ovat joutuneet kärsimään törkeän huonosta käsikirjoituksesta. Ärsyttävistä hahmoista on tullut entistä ärsyttävämpiä. Kenen neropatin idea oli tehdä Quinnista täysi sekopää?


Huhut kertovat että tällä kaudella nähtäisiin vielä muutama "iso nimi" Idina Menzelin lisäksi. Esimerkiksi Anne Hathawayn piti tehdä rooli Kurtin sukulaisena, mutta siinä jutussa tuskin oli mitään perää. Viimeisin huhu koskee Santanan sukulaisia. Äidin rooliin on jo varmistettu latinotähti Gloria Estefan ja veljenä nähdään... räppäri Pitbull?! Parhaillaan sarjaan etsitään kahta miesnäyttelijää Rachelin isien rooleihin. John Barrowman olisi yksi hyvä vaihtoehto, eikö totta? Olkoot uudet naamat ketä vaan, kukaan ei voittaisi Zac Efronia nimenomaan tässä roolissa.


Mut nyt meen kuuntelemaan Glee-joulualbumia. Vihaajat vihaavat.

Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.