Trailereita: Hobitti & The Dark Knight Rises (2012)


Not nyt se on vihdoin täällä: Kauan Odotettu ja Kaivattu Hobitin Ensimmäinen Traileri. Kääpiöiden laulu saa väreet kulkemaan selkäpiitä pitkin ja Hobittilan meno näyttää yhtä kodikkaalta kuin aina ennenkin. Ooh mutta itse elokuvaa saadaan odottaa vielä tuhat vuotta. Valmiiksi sitä ei saada ennen ensi vuoden joulukuuta - ja jos en ihan väärin muista niin kuvaukset ovat tälläkin hetkellä katkolla huonon sään takia. Kaikeksi onneksi Peter Jackson muistaa ruokkia fanejaan säännöllisin väliajoin: Miehen Hobitti-videoblogit ovat hauskaa katsottavaa ja pieniä uutisia tipahtelee nettiin tarpeeksi usein jotta tosifanit välttyvät nälkäkuolemalta. Kaikesta huolimatta odotus on pitkä, sillä elokuva on pilkottu kahteen osaan ja viimeistä osaa saadaan odottaa vielä mukavan aikaa. Tiedonmurut ovat tähänkin asti pitäneet minut tyytyväisenä (ainakin kun ne ovat näyttäneet näin hyvältä) ja maltan tuskin odottaa että saadaan ensimmäisiä kuvia Lee Pacen (King Thranduil), Stephen Fryn (Master of Laketown) ja Luke Evansin (Bard) hahmoista... Vielä on monta herkkua luvassa. Ja kaikki ne vanhat tutut!

"“I’m back in my LOTR mode.
— Peter JacksonNiin ja Batman! Ensi vuodelle on paljon suuria elokuvia tiedossa. Nolan iski jättipotin edellisellä Batman-elokuvallaan (eikä se ensimmäinenkään huono ollut) ja miehen ilmoitettua tämän olevan viimeinen, moni oli äimistynyt ja pettynyt. Ehkä on kuitenkin parasta lopettaa huipulla. Totta, monta hienoa pahista jää käyttämättä (Poison Ivy!!), mutta Nolan näytti hienoa mallia ja ehkä joku muu pystyy jatkamaan tätä tasoa. Miehellä itsellään tuntuu olevan nyt muita suunnitelmia ja esimerkiksi Inceptionin (2010) perusteella Batmanin ei saisi antaa pidätellä. Kaikkeen väsyy ja jos sydän ei ole mukana niin tuskin jälki on katsomisen arvoista.


Traileri on totta kai saanut fanit kuhisemaan. Onko totta että elokuvassa on 8 vuoden tauko? Mikä on Kissanaisen rooli? Missä Jokeri on? Onnistuuko Anne Hathaway? Nähdäänkö elokuvassa Thalia al Ghul? Rikkoutuuko Batmanin selkä? Kuoleeko Batman lopuksi? Kiinnostavia seikkoja trailerista voi lukea vaikkapa täältä. Myös tämä teoria on mielenkiintoista luettavaa.

Posted in , , , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Trailereita: Hobitti & The Dark Knight Rises (2012)

  1. AaawMyGoood! Mä olen täysin sekaisin Hobitti trailerista. En muista mitä muuta elokuvaa olisin odottanut näin kiihkeesti!

    VastaaPoista
  2. Todellakin! En malta odottaa ensi vuotta.

    VastaaPoista

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.