Men in Black III (2012)


Men in Black III
Ohjaus: Barry Sonnenfeld
Ilmestymisvuosi: 2012
Pääosissa: Will Smith, Tommy Lee Jones

IMDB & traileri
Kysymys johon kaikki haluavat vastauksen: Onko Men in Black 3 samanlainen kuin aikaisemmat osat? Vastaus: On, mutta se ei tee siitä hyvää elokuvaa. Elokuvassa, jossa J (ikinuori Will Smith) matkustaa ajassa taaksepäin pelastaakseen partnerinsa K:n (ikivanha Tommy Lee Jones), on paljon sitä samaa meininkiä kuin vanhemmissa MIB-elokuvissa. J nälvii minkä ehtii ja K näyttää hapanta naamaa. Alienin räkä/lima/muu erite -vitsit tekevät myös paluun. Elokuvasta löytyy turhan monta mielikuvituksetonta juttua, mutta joukossa on myös oikeasti hauskoja hetkiä. Joukkoon on siroteltu sopivasti myös vakavia kohtauksia, jotka ovat onnistuneita mutta ennalta-arvattavia. Surumielinen K hoitaa homman kotiin.


Myös Will Smith hoitaa hommansa tutulla rutiinilla. Ihan kuin mies ei olisi vanhentunut päivääkään edellisistä elokuvista! Josh Brolin on uskottava nuorena K:na 60-luvulla, mutta Emma Thompsonia nähdään surullisen vähän. Uudella tuttavuudella eli tulevaisuuteen näkevällä alien Griffinillä ei ole muuta virkaa kuin viedä juonta eteenpäin. Tällaiseen kävelevään käsikirjoitukseen turvautuminen on aika laiska veto ottaen huomioon että elokuvan tekijöillä olisi ollut käsissään kaikki aikamatkailun jekut. Pussycat Dollsin Nicole Scherzinger tekee myös pienen roolin vähäpukeisena naisena, jota ensin huoritellaan ja sitten hän kuolee hyväksikäytettynä. Tosi hienoa ja eritoten tosi hauskaa. Hah ha, taidanpa työntää pääni uuniin.
Jos tykkäät: Miehistä mustissa, 60-luvusta, Munamiehestä.

Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Men in Black III (2012)

  1. Minäkin kävin katsomassa tämän viikonloppuna. Odotukset olivat onneksi siltä osin nollassa, että muistan kyllä nähneeni aiemmat osat joskus _lapsena_ (siihen nähden oli tosiaan hauska todeta, että WS ei ole vanhentunut :D) enkä muistanut yhtään edes mitä elokuva käsittelee. Muutaman kerran nauratti joten siinä mielessä ihan hyvä viihdepläjäys, lempikohta oli se aikahyppy jossa pilvenpiirtäjän vierellä kiiti myös Wall Street -pankkiireja :).

    VastaaPoista
  2. Tykkäsin kans tosta kohtauksesta! Yllättävän paljon oli saatu samaan vitsiin asiaa eikä silti tuntunut ahtamiselta.

    VastaaPoista

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.