Movie Monday #49 - Äideistä parhain


Äideistä siistein on ehdottomasti Sarah Connor, vaikka hän ei ole mikään ihanneäiti. Ajoittain väkivaltainen ja ehkä hiukkasen epävakainen. Hänen on vaikea luottaa kehenkään vankeutensa takia eikä pojan kouluttaminen maailmanpelastajaksi tehnyt hänestä Vuoden äitiä. Ei ainakaan jos Johnilta kysytään. Jopa hänen oma poikansa piti häntä hulluna. Kaikesta tästä huolimatta Sarah ei menetä uskoaan ja jatkaa taistelua, vaikka painajaiset vainoavat häntä päivänvalossakin. Kovista kovin.


Voi Morticia. Yksi Anjelica Hustonin unohtumattomista rooleista on Addamsin perheen eksentrinen goottiäiti Morticia Addams, jolla on kummallisia taipumuksia pimeiden voimien harjoittamisesta S&M leikkeihin. Hän ei välitä vaikka lapset leikkivät teloituslaitteilla, mutta jos mukana on pastellinsävyjä, niin heti on aihetta huoleen. Katselin Addams Family Values -leffan jokunen viikko sitten pitkästä aikaa enkä yhtään ihmettele, miksi niin moni (gootti tai ei) tahtoo olla kuin Morticia. Täydellinen perhe, täydellinen talo, täydellinen mies...

"I'm just like any modern woman trying to have it all. Loving husband, a family. It's just, I wish I had more time to seek out the dark forces and join their hellish crusade."
– Morticia Addams

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Movie Monday #49 - Äideistä parhain

  1. Kas, vaikka selasin IMDB:n watchlistin läpi ja siellä näkyi Addams family nii ei kyl käynyt tää mamma mielessäkään :D hassu juttu, goottimamma ois niin siisti..

    VastaaPoista
  2. Tekis elämästä varmasti mielenkiintoisen. :D

    VastaaPoista

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.