Hetken hiljaisuus tälle uutiselle


Monet fanit ovat olleet jokseenkin pettyneitä Johnny Deppin roolivalintoihin viime aikoina, koska pitkä putki Tim Burtonin kanssa jatkuu jatkumistaan eikä yhteistyöprojekteissa vain yksinkertaisesti ole ollut sitä entistä hohtoa. Mutta! Löytyikö tässä pelastaja? Saako uusi ohjaaja Johnnyyn lisää puhtia ja uutta ilmettä? Kukapa muu kuin herra Wes Anderson on ilmoittanut, että Depp on mukana hänen seuraavassa elokuvassaan The Grand Budapest Hotel, johon tämä tyttö tokaisi että voi jukranpujut!!


Minulle pelkkä lupaus uudesta elokuvasta olisi riittänyt, mutta Wes pamautti kovat pöytään. Hän on luetellut hurjan listan nimiä, jotka tiettävästi ovat mukana elokuvassa. Depp on tähän mennessä ainut "virallinen", mutta mukana saattavat olla perus-Andersonit Bill Murray, Owen Wilson ja Adrien Brody sekä muita isoja nimiä kuten Edward Norton, Jeff Goldblum, Willem Dafoe ja Angela Lansbury... Niin ja viimeisenä muttei vähäisimpänä: Jude Law.


Joulupukki on ollut kuulolla! Suuri toiveeni on ollut nähdä Jude Law Joe Wrightin tai Wes Andersonin elokuvissa. Ja nyt molemmat haaveet tuntuvat toteutuvan! Ensin Anna Karenina ja nyt tämä. Vau! Eikä se Depp mikään huono lisä ole, ei vaiskaan. Tänne minulle nämä kaikki elokuvat, nyt heti kiitos.

Samaan hengenvetoon voitaneen lisätä että Andersonin viimeisimmän eli Moonrise Kingdomin Suomen ensi-illaksi on määrätty 14.9.

Edit! Anderson on varmistanut että ei sitä Deppiä tässä elokuvassa nähdä.

Posted in , , , , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.