Where the Wild Things Are -muotia


Ihme että en ole vielä tullut maininneeksi Tim Walkeria tässä blogissa. No tässä tulee! Mies on loistavin valokuvaaja, jonka tiedän. Hänen kuvissaan fantasia ja huippumuoti sekoittuvat unenomaisella tavalla, johon kukaan muu ei pysty eikä tule pystymään. Yksi viimeisimmistä projekteista on tämän vuoden Mulberry-kampanja, jossa esiintyy Mulberry-kasvo Lindsey Wixson. Tyylin on selvästi innoittanut Maurice Sendakin Where the Wild Things Are -kirjaan perustuva samanniminen elokuva.


En tiedä mitään kamalampaa kuin karvaliivit ja karvatakit ja muut karva... asiat, mutta photoshoot on kyllä hieno. Taattua Walker-laatua, joka kauniisti kunnioittaa alkuperäistä elokuvaa. Hyllystäni se löytyy kyllä dvd:nä, mutta en ole ollut oikeassa mielentilassa katsoakseni leffan uudestaan sitten elokuvateatterikokemuksen. Se ei ollut mitenkään liian iloinen tai masentava elokuva, mutta jotenkin siitä jäi sellainen raskas olo. No, oli miten oli, omasta mielestäni leffan traileri oli harvinaisen onnistunut. Kannatta vilkaista, jos elokuva yhtään kiinnostaa.


Niin ja muistakaa hyvät ihmiset että nyt ei ole kyseessä mikään happy happy lastenleffa. Tämä jäi harmittavan monelta ilmeisesti ymmärtämättä, vaikka studio kohdisti suuren osan markkinoinnista aikuisiin. Ihkaensimmäinen vedos vuodelta 2008 oli vastoin Warner Brothersin odotuksia perheleffalta niin paljon että ohjaaja joutui tekemään kompromissejä. Lopulta ensi-iltakin siirtyi seuraavaan vuoteen. Kirjan fanien pitäisi kuitenkin olla tyytyväisiä lopulliseen tuotokseen, sillä Sendak oli mukana tekemisessä hyvin tiiviisti alusta loppuun.

Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.