Spidey & Hobitti


Reboot-Spiderin ensimmäinen traileri on siis ulkona ja itse en ainakaan ollut kovin vakuuttunut. Tunnelma oli liian masentava. En todellakaan kaipaa uutta nyyhky-Spideria. Maguiren Spider oli ihan tarpeeksi depressoitunut ja lässähtänyt. Mukana ei ollut tarpeeksi huumoria ja oikeaa sarjakuvameininkiä. Trailerin perusteella tähän elokuvaan ei ole tulossa mitään uutta vanhaan verrattuna. Oliko reboot oikeasti tähdellinen jos uutuutena mukaan on lisätty vain Gwen? Sarjakuvapuristien mielestä se on ehkä hieno juttu, mutta haluaisin nähdä muutakin kuin parannellun version vuoden 2002 Spider-Manista.


Andrew Garfield on ihan mukava tyyppi ja leffan ulkoasu näyttää melkoisen vaikuttavalta (etenkin toi katolla hyppely), mutta milloin oi milloin valkokankaalle eksyy se witty-itty-bitty-spider, joka laukoo puujalkavitsejä mitä seitinpunomiseltaan ehtii? Niin ja Black Cat? Milloin me saadaan oikeasti hauska naispahis? Tuskin ainakaan vuonna 2012, mutta voihan sitä aina toivoa että traileri oli vaan pätkitty tosi tylsästi. Fingers crossed.


Mutta sitten johonkin jota todella odotan! Olen jossain määrin innostuneena seurannut Peter Jacksonin Hobitti-blogeja, mutta toisaalta en halua nähdä liikaa, jotta elokuvassa olisi tarpeeksi uutuudenviehätystä. Leffaporukan ryhmähenki vaikuttaa paremmalta kuin ensimmäisessä blogi-merkinnässä, jolloin se tuntui vähän väkinäisesti väännetyltä. Nyt näyttää jo siltä kuin kääpiöporukasta saattaisi muodostua yhtäs tiivis jengi kuin hobiteista sillon aikoinaan. Ainut vaan etten erota noita saamarin kääpiöitä toisistaan. Kun niitä on vielä ihan sikana. Kilometrittäin partaa ja isoja neniä. Parasta näissä blogeissa on kuitenkin nähdä vanhoja tuttuja naamoja. Andy Serkins, Sir Ian McKellen... Kyyneleet rupeaa vanhalta LOTR-fanilta valumaan kun Cate Blanchett, Hugo Weaving ja Sir Christopher Lee astuvat ruudulle. On se kyllä hienoa että tyypit ovat yhä mukana kuvioissa.

Blogi-asiasta sen verran että vaihdoin tulevat-tägin tulevat elokuvat- ja tulevat tv-sarjat-tägeihin, jotta postauksia olisi kätevämpi selata. Ajattelin myös ruveta poistamaan jo vanhentuneita elokuvia/sarjoja pois tuon tägin alta jottei näytä siltä niinkuin täällä leviteltäisiin vanhoja uutisia!

Posted in , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.