You know my name


Aah, ihan mahtava action-räjähdys-taistelu-toiminta-mikälie-pläjäys sattui silmään tuolta Youtubesta! Tiivistää James Bond-elokuvien hengen aika tehokkaasti neljään minuuttiin. Nii ja jos minulta kysytään niin toihan on ehdottomasti paras Bond-tunnari. Goldeneye oli kans hyvä, mutta tätä vois fiilistellä vaikkei Bondista erityisesti pitäisikään.


Bondeista puhuttaessa pitää aina kertoa se oma lemppari Bond-näyttelijä. Oma suosikkini roolissa on Pierce Brosnan. Ei mikään hääppöinen valinta kuulemma, mutta minkäs sille mahtaa, että mies sattui olemaan Bondina juuri siihen aikaan kun minä niitä elokuvia ensimmäisiä kertoja näin. Unelma-Bond olisi kyllä irkku/saksalainen Michael Fassbender. Miehestä löytyy karismaa ja sopivaa James Bond-tyyliä. Jopa sitä vähän karskinpaa ja karumpaa otetta, josta nykyinen Bond, Daniel Craig, niin hyvin tunnetaan. Ehkä tämä unelma ei ole ihan pilvistä temmattu, sillä Fassyn ura on tällä hetkellä sellaisessa nousukiihdytyksessä, että kukaties herra vielä 007:na nähdään.

Seuraava Bond-leffa, Bond 23, tullaan näkemään joskus vuoden 2012 loppupuolella.

Huom! Lisää britti-actionia huomenna lauantaina Top Gearin muodossa klo.14.05. Juontajakolmikko ajaa tällä kertaa halki vaarallisen Etelä-Amerikan. Sademetsiä ja autiomaata siis luvassa.

Posted in , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.