Tulevia tv-elokuvia


The Grudge (2004)
LA Nelonen Klo: 21.00

Sarah Michelle Gerrarin esittämä nainen muuttaa Japaniin ja asettuu asumaan taloon, jossa kaikki ei ole ihan kohdillaan... En ole mikään suuri kauhun ystävä (=en pysty katsomaan kusematta housuun) joten elokuva on tähän asti jäänyt katsomatta, mutta jos sitä nyt yrittäisi... Heti perään tulee Kauna 2, joka tuskin on yhtä hyvä.


Charlotte Gray (2001)
LA MTV3 Klo: 22.40

Skottilainen nainen lähtee pelastamaan poikaystäväänsä toisen maailmansodan kynsistä. Pääosassa Cate Blanchett, joka tekee elokuvasta jo näkemisen arvoisen. Lisäksi olen viime aikoina ollut kiinnostunut toisen maailmansodan aikoihin sijoittuvista elokuvista. Ah pukudraamaa.


Like Minds (2006)
LA TV2 Klo: 22.40

Psykologi yrittää selvittää, murhasiko alaikäinen poika koulutoverinsa. Sisäoppilaitos, raaka murha, brittiläistä draamaa... vaikuttaa hyvältä. Mukana Eddie Redmayne!


Oliver Twist (2005)
SU TV2 Klo: 12.40

Britti-linjalla jatketaan. Charles Dickensin klassikko ei kolahtanut kirjana, mutta saa nähdä miten elokuva toimii. Pienellä orpopojalla on kurjaa ja kaikki on inhaa. Muistaakseni tästä nähtiin vähän aikaa sitten myös tv-sarja? Filmauksia on tuttuun tapaan lukuisia, tästä versiosta vastaa Roman Polanski.


Hercule Poirot: Kohtalokas viikonloppu (2004)
SU TV1 Klo: 18.55

Televisioelokuvien kerma, Hercule Poirot-elokuvat, nähdään uusintoina ykkösellä sunnuntaina ja vaikka ne olisi pariin kertaan katsonut, niin kyllä ne kelpaa vielä muutaman kerran nähdä. Puvustus, tunnelma ja näyttelijät ovat huippuluokkaa. Tällä kertaa Poirot tutustuu kummaliseen perheeseen.


Layer Cake (2004)
TI TV Viisi Klo: 21.00

Elokuva kertoo kokaiinin välittäjästä, joka sotkeutuu suurten rikollisten välienselvittelyyn. Pääosassa Daniel Craig. Mukana myös tulevassa Batmanissa nähtävä Tom Hardy. Menevää brittiläistä trilleriä, joka jollain tapaa muistuttaa Guy Ritchien vastaavia. Näin aikoinaan televisiosta vain elokuvan lopun ja jäi harmittamaan kun missasin alun. Tällä kertaa suunnitelmissa katsoa koko elokuva.


Black Dahlia (2006)
TI TV2 Klo: 22.05

Draama poliiseista, jotka tutkivat näyttelijättären murhaa. En muista mistä elokuva on jäänyt mieleen, mutta jotenkin on sellainen tunne että se pitäisi katsoa?


Vanilla Sky (2001)
PE Nelonen Klo: 21.00

Sarjassamme "En ole nähnyt vaikka olisi pitänyt". Nyt korjataan tämäkin vääryys. Jos iskee niin sitten pitää katsastaa myös alkuperäinen espanjalainen versio. Tähän mennessä Tom Cruise on vakuuttanut vain Lestatin roolissa, mutta annetaan miehelle nyt vielä yksi mahdollisuus.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.