Movie Monday #31 - Pahan pauloissa


Siis noidathan on ihan parhaita. Hulluja tai vähemmän tärähtäneitä naisia, joilla on hupsut tukat ja räjähtäneet vaatteet. Tai sitten kylmänkiskoisia kaunottaria, joilla on ulkonäkö kilahtanut päähän ja juonien punominen arkipäivää. Kaikkia noitia yhdistää tyyli, oli se sitten millainen tahansa. Pääasia on että sitä löytyy. Noidissa kiinnostaa eniten ehkä se että he ovat aina täysin omistuneita asialleen, oli päämäärä sitten kuinka katala tahansa. Maailmanvalloituksesta sukulaistytön tuhoamiseen - kaikki (taika)voimat uhrataan tavoitteen saavuttamiseen. Vahvoja naishahmoja yhtäkaikki.


Noitainnostus taisi saada alkunsa Eva Ibbotsonin kirjoista ja Disneyn elokuvista. Yhä nykyään noidat kiehtovat, mutta olen silti nähnyt harmittavan vähän noidista kertovia elokuvia. Ehkä tämän vuoden projekti olisi tutustua tällaisiin elokuviin ja noituudesta kertovaan kirjallisuuteen. Listalle on tähän mennessä kertynyt: The Witches of Eastwick, Practical Magic, the Craft, Hocus Pocus... Vinkkejä? Alla olevat on jo nähty.
Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

6 Responses to Movie Monday #31 - Pahan pauloissa

 1. oih, tässä on moni mun lempparia :) jos et ole nähnyt michelle pfeifferia noitana stardustissa, suosittelen. leffa on vähän niin ja näin, mutta pfeiffer on mahtava :)

  VastaaPoista
 2. Sekin on kyllä jo nähty! Pfeiffer oli kieltämättä loistava. Etsin hyvää kuvaa leffasta sieltä sun täältä, mut se jäi tällä erää lisäämättä.

  VastaaPoista
 3. Ihe suositteleeen wickedii.. ; D se on siis se ihmemaa ozin perusteella kirjotettu kirja lännen ilkeen noidan elämästä... JA SE ON AIVAN MAHTAVA!!! <3

  VastaaPoista
 4. Tuo on itse asiassa vielä katsomatta! DVD oli lainassa pari viikkoa, mutta en vain saanut aikaiseksi. Paremmalla onnella seuraavalla lainakerralla.

  VastaaPoista
 5. Hih, tuli itselle semmoinen Disney-leffa mieleen kun Bedknobs and Broomsticks (Hokkus Pokkus Taikaluudalla on muistaakseni suomennos :D)... Leffa on siis sekoitus live-actionia ja animaatiota, sijoittuu toisen maailmansodan aikaiseen Englantiin.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Bedknobs_and_Broomsticks#Reception

  Ihan söpö, huvittava elokuva. Semmoinen perus Disney 70-luku :)

  VastaaPoista
 6. En oo tota elokuvaa vielä nähnykään! Kiitos vinkistä. (toisen maailmansodan aikainen Englanti on aina superplussaa)

  VastaaPoista

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.