Nurse Jackie


NURSE JACKIE
Nelosella maanantaisin klo 22.00
Ohjelman kotisivu

Elämääni mahtuu vain yksi sairaalasarja kerrallaan. Ensin oli Teho-osasto, sitten Greyn anatomia, House... tällä hetkellä se on Nurse Jackie. Ensin sarja ei napannut täysillä ja nautin sen satunnaisena hiukopalana Täydellisten naisten ja Frasierin välillä, mutta nyt siitä on tullut osa maanantaita. Ei pelkästään sen takia että Täykkärit on tauolla, vaan siksi että se ihan oikeasti on hyvä sarja. Mustaa huumoria ja mahtavia hahmoja. Mitä muuta sairaalasarjalta toivoisi?


Jackie on hoitaja, joka tykkää pitää osaston ohjat käsissään. Hän ei pelaa sääntöjen mukaan työ- tai yksityiselämässään. Oikeastaan hänestä saisi oivan jatkon Wisteria Lanelle. Jackie vetää lääkkeitä, valehtelee ja pettää aviomiestään, mutta kohtelee potilaitaan inhimillisemmin kuin moni lääkäri tai kirurgi. Siinä on ehkä sarjan juju. Jopa kaikista mulkuista mulkuin ja rasittavin lääkäri Coop onnistuu olemaan ajoittain hellyyttävä. Miten se on mahdollista?

Jenkeissä sarjan neljäs tuotantokausi alkaa huhtikuussa ja mukana nähdään yllättäen Green Dayn keulahahmo Billie Joe Armstrong. Muuten, Dr. Coopilla on oikeasti se Twitter-sivu ja päivitykset ovat ihan yhtä ärsyttäviä kuin tv-sarjan perusteella voisi päätellä. Spoilereita siellä on myös, totta kai.


Jos tykkäät: Sairaalasarjoista, Täykkärien Lynetestä, mustasta huumorista, hyvistä naispääosista.

Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.