Real Steel (2011)


Real Steel
Ohjaus: Shawn Levy
Ilmestymisvuosi: 2011
Pääosissa: Hugh Jackman, Evangeline Lilly & Dakota Goyo

IMDB & traileri
Näin elokuvan trailerin tässä jokunen aika sitten ja ensimmäinen reaktioni oli etten ikinä halua nähdä elokuvaa. Nyrkkeily elokuvissa menee vielä jotenkin (ks. Guy Ritchien elokuvat), mutta robotit ovat harvoin kiinnostavaa katseltavaa. (Poikkeuksena Terminaattorit.) Nyrkkeilevät robotit taas... Pari päivää sitten päädyin sattuman kautta katsomaan elokuvan ja se oli juuri mitä traileri lupasi: yhtä ennalta-arvattava kuin Kauniit ja rohkeat.

Charliella (Hugh Jackman) on paljon velkaa ja huomattavan vähän ihmissuhteita. Hän käyttää kaiken aikansa pöllimällä taistelurobotteja, joilla hän sitten epätoivoisesti yrittää tienata elantonsa nyrkkeilykehässä. Nyrkkeilevät robotit ovat vähintäänkin yhtä tylsiä kuin Monsteriautot, joten suureksi arvoitukseksi jää, miten lajista on tässä todellisuudessa tullut niin iso hitti. Jopa pienissä otteluissa riittää katsojia silminkantamattomiin, mikä on vain epäuskottavaa.


Charlien lisäksi tarinassa on joku nainen, jonka romanssi Charlien kanssa on yhtä intohimoinen kuin robottien välinen nyrkkeilyottelu. Pääosassa on Charlien suhde poikaansa, jota hän ei ole nähnyt kymmeneen vuoteen. Alkuun välit ovat jäiset (ymmärrettävistä syistä) mutta underdog-robotin Atomin liityttyä porukkaan ovat isä ja poika yhtäkkiä bestiksiä. Se miten poika unohti kymmenen vuoden kaunansa parissa kuukaudessa jää arvoitukseksi. Lopun juonesta voi päätellä trailerista. Ihan totta, elokuvassa ei ollut yhden yhtä yllätystä.


Jos tykkäät: Transformers-elokuvista, Hugh Jackmanin käsivarsista.

Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.