Lauantai 19.3


Tie El Doradoon ( USA 2000 )
La MTV3 klo: 17.15

Ihan kelpo lauantain perheleffa taas luvassa, vaikka onhan tääkin jo pari kertaa nähty. Tunnelma ei kenties ole yhtä maaginen kuin Disneyllä, mutta Elton Johnin kosketus sen sijaan on maagistakin maagisempi ja laulut ovat ehkä elokuvan parhainta antia. Animaatio on harvinaisen sulavaa ja jotain taustoja voisi verrata Disneyn vastaaviin. Hahmoista varsinkin päähenkilökaksikko on varsin onnistunut.


Merlin
La Sub klo: 20.00

Ettei vaan unohdu! Kuten jo aiemmin sanottu, juoni ei todellakaan lukeudu omaperäisimpien joukkoon, mutta niitä pienempiä käänteitä seuraa ihan mielellään. Jos sarjaa yhdellä sanalla kuvailisi, olisi se "keveä". Ensimmäinen kausi on täynnä huumoria, vaikka osa käsitellyistä aihesta onkin vakavia. Kehottaisin katsastamaan ainakin viidennen jakson, jossa nähdään Lancelot. Ahah.


Selviytyjät
La MTV3 klo: 21.00

Maikkari on onnistunut ilmeisesti aivopesemään mut aika onnistuneesti, koska lauantait ei vaan oo samoja ilman Selviytyjiä! Kaikkien tosi-tv -ohjelmien äiti, hämäysten isä, petkutusten ja valheiden kummisetä. Missään muussa tosi-teeveessä tuskin nähdään yhtä kieroja tyyppejä tai onnistuneita juonitteluja. Huimien käänteiden määrä pistää välillä miettimään, kuinka pitkälle sarja on käsikirjoitettu, mutta mitä siitä kun sarja on viihdettä parhaimmillaan. Oma suosikkiselviytyjäni of all the time on Ozzy, joka nähtiin Cook Islandilla ja Mikronesiassa. Ei oo sarjassa tähän mennessä nähty yhtä hyvää sukeltajaa!

Posted in , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.