Lyhyesti


The Hobbit (2012)
Ensimmäiset kuvat Hobitin kuvauspaikalta ovat siis löytäneet tiensä päivänvaloon. Jackson (vähänkö on mies laihtunu, hui) peräti poseeraa, joten voinemme olettaa, että ihan virallisista kuvista kyse tällä kertaa. Vaikka projektista on kuhistu jo pidemmän aikaa, tuntuu että nämä kuvat tulivat nyt vähän liian äkkiä. Kun muistelee, kuinka paljon vaivaa LOTR-kolmikon valmistamisessa nähtiin, niin ihmetyttää kuinka siellä alkaa olla jo valmista kuvauksille. Pelottaa myös. Elokuvan jakamisen kahteen 3D-palaseen olisi voinut jättää tekemättä. Uutiset (luin Ilta Sanomista joten lol) Mikael Persbrandtin (Gunvald Beckistä) huumesekoilusta eivät nekään ilahduttaneet. Uusi Seelanti ei ota vastaan huumerikollisia, joten miehen on parasta pitää ruiskut kaukana, jos haluaa esiintyä Beornina. Elokuvan pitäisi valmistua 2012 joulukuulle. Virallinen blogi starttasi vähän aika sitten.


X-men: First Class (2011)
Tälle ihanuudelle on lähinnä naureskeltu kökköjen posterien kustannuksella, mutta elokuvan venäläinen traileri yllättäen näyttää ihan hyvältä. Ei silti niin hyvältä että innostuisin. Jossain määrin kiinnostaa, miten Emma Frost muuntuu valkokankaalle, mutta tuskin siitäkään löytyy hirveästi ilon aihetta. January Jones on blondi joo, rinnat on joo, mutta karismasta tiedä sitten...


Super (2010)
Niin siis supersankarielokuvista puhuttaessa... Voiko joku selittää, miten tämä elokuva eroaa aiemmin ilmestyneestä Kick Ass -tekeleestä? Tai siis, miten tällanen voidaan edes julkaista ilman plagiointi-syytteitä? Pääosassa on tietty keski-ikänen luuseri teini-ikäisen luuserin sijaan... ehkä se on se. Niin ja nähdäänhän elokuvassa Ellen Page. Tyttö tuntuu vetävän samaa roolia jokaisessa elokuvassaan, mutta jostain syystä se ei ärsytä. Ainakaan minua. Vielä. Näiden kahden supersankarileffan lisäksi tulossa on myös. Mm. Green Lantern, Supermies ja varmaan vielä Daredevil. Nii ja uus Hämähäkki-mies. Unohdin jonkun. Ne ei lopu ikinä!!


Hop (2011)
Siis tätä oon odottanu! Elokuva pääsiäispupun pojasta, joka ei haluu olla pääsiäispupu ja sit se niinkun menee ihmisten maailmaan ja lol se on puhuva jänis mut sit se tapaa kivan miehen joka ei niinku aluks tykkää siitä mut niin siis no joo se pointti on et se pupu kakkii hedelmärakeita he he. Siis joo ei. James, James, James, miks näyttelet huonoissa elokuvissa, miksi. James Marsden osaa laulaa ja hymyillä, ulkonäköäkin on ihan kiitettävästi - miksei mies voi esiintyä välillä muissakin elokuvissa kuin kokoperheen komedioissa? No ehkä vastasin itse kysymykseeni mut no. Alkuperäisessä versiossa Hopin isän äänenä on Hugh Laurie, suomenkielisessä versiossa pupujänömussukan äänestä vastaa Antti Tuisku. Siis pitäähän tää nyt nähdä. Molemmilla kielillä!

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.