loppuviikon leffat


Beck: Japanilainen maalaus ( Ruotsi 2007 )
To Nelonen klo: 22.00

Vaikken olekaan mikään suuri jännityselokuvien ystävä niin viimeisimmät Beckit on tullut katsottua. Beckien juonet ovat sujuvia ja tunnelma sopivan karmiva. Mikael Persbrandt on mahtava Gunvaldina. Jännittää myös nähdä kuinka Gunvaldin ja Beckin tyttären välinen suhde edistyy.


Kiss Kiss Bang Bang ( USA 2005 )
Pe MTV3 klo: 22.35

RDJ mukana niin mikäs siinä, jos perjantaina ei ole muuta tekemistä. Ohjauksesta vastaa Shane Black, joka on ilmeisesti pestattu ohjaamaan tuleva amerikkalainen versio Death Notesta. Voisi kattoa jo ihan sillä perusteella että onko miehestä mihinkään.


MirrorMask - Peilinaamio ( USA 2005 )
La Nelonen klo: 19.00

En ole aikaisemmin törmännyt tähän tuttavuuteen, mutta elokuva perustuu Neil Gaimanin tarinaan, joten ehkäpä sen katsastan. Ainakin kuvien perusteella leffan visuaalinen anti lupaa hyvää. Tarinassa liikutaan sirkuksessa, mikä on aina plusssa. Sirkusjutuissa vaan on sitä jotain.


Kuin surmaisi satakielen ( USA 1962 )
Su YLE Teema klo: 18.00

Hävettää hävettää ja hävettää kun en ole aiemmin nähnyt, mutta nyt korjataan asia. Kirja oli mahtava ja uskon ettei monilta "maailman paras elokuva" -listoilta löytyvä filmatisointi voi olla kauhean huono. Eihän. Odotukset nimittäin on kovat.


Sinkkuelämää ( USA 2008 )
Su Nelonen klo 21:00

Jostain syystä oon nähny tän jo pari kertaa, vaikken edes seurannut tv-sarjaa silloin kun olisi pitänyt eikä mulle todellakaan ole syntynyt mitään suurta rakkaussuhdetta henkilöihin. Elokuva kuitenkin näyttää ja kuullostaa hyvältä, joten voishan sen laittaa taustalle pyörimään samalla kun yrittää epätoivoisesti väsätä koulutehtäviä maanantaille.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.